Terceira xornada

20.10.2013 17:54

Partido correspondente á terceira xornada da Liga Provincial Feminina, disputado o domingo 20 de Outubro ás 12 da mañá no Pabellón Municipal de Betanzos entre o Troula FS e o Concello de Ponteceso FSF, con resultado de 1-4 a favor das pontecesanas.

TROULA FS: Estefanía, Silvia, Susana, Gloria e Sabela – tamén xogaron – Sandra, Olaya, Rebecca, Yvonne e Lara.

A.D. VILA DE PONDAL- CONCELLO DE PONTECESO FSF: Salomé, Alba, Martina, Carmen e Sandra – tamén xogaron- Ana, Carla, Laura, Zeltia e Bea.

Árbitros: Diego Mella Brea (árbitro) e Fernando Barrós Naveira (cronometrador), ambos do comité técnico de A Coruña

Amonestaron a Gloria por parte local e a Ana por parte visitante.

Expulsaron a Salomé por parte visitante con doble amarilla.

Goles: Carmen (4), Ana e Gloria.

O Ponteceso FSF soubo dominar o encontro dende o inicio, ante un rival incómodo en todo momento. As pontecesanas tiveron a maior posesión do encontro e as oportunidades se sucedian unha tras outra polo que lograban adiantarse no marcador co 0-1 nunha xogada combinada entre Carmen e Alba no minuto 7 de xogo. Poucos minutos despois grazas a unha boa defensa das mesmas, volvia a rematar Carmen unha contra ben triangulada por todo o equipo e a falta de 5 m para o descanso Carmen de novo remataba un córner a pracer para facer as delicias dos afeccionados visitantes na bancada. No segundo período, as rapazas de Barca e Curro saíron moito máis confiadas o que serviu para que as xogadoras do Troula subisen liñas e crearlle dificultades na saída do balon ás pontecesanas. Esto supuxo un xogo máis bronco e cheo de interrupcións no encontro .Ana de xogada persoal poñia o 0-4 a falta de 10 para o final, case sentenciando o encontro e afundindo as esperanzas das locais o que supuxo que noutra xogada ben armada dende a defensa, Carmen marcara o seu cuarto tanto da mañá. A falta de 15 segundos para o final do partido Salomé via a segunda cartulina amarela por agarrar o balon fóra da área, supoñendo o único gol local no partido de falta directa. Con este resultado, o Concello Ponteceso FSF vaise cun bo sabor de boca despois da derrota da xornada anterior e mellorando claramente no seu xogo. No próximo partido o Ponteceso FSF enfróntase contra as lidéres da categoria, o Portosín FSF.