Séptima Xornada

14.12.2013 18:06

Partido correspondente á sépima xornada da Liga Provincial Feminina, disputado o sábado 14 de Decembro ás 8 da tarde no Pavillón de San Francisco Javier entre o 5 Coruña FS e o Concello de Ponteceso FSF, con resultado de 8-2 a favor das locais.

5 Coruña FS: Gloria, Raquel, María, Alicia e Gema – tamén xogaron – Melania, Ana, Sofía, María Elena, Elena, Ana e Daniela.

A.D. VILA DE PONDAL- CONCELLO DE PONTECESO FSF: Salomé, Martina, Carla, Carmen e Sandra – tamén xogaron- Alba, Ana, Laura e Bea.

Árbitros: Emilio González Alvedro (árbitro) e Inés Pombo Seijas (cronometrador), ambos do comité técnico de A Coruña

Amonestaron a María Elena por parte local e a Martina por parte visitante.

Goles: Melania (3), Gloria, Raquel, Ana, María Elena, Bea (p.p.) para as locales e Alba e Carla para as visitantes.

Outra derrota para as pontecesanas, a terceira desta tempada para as xogadoras de Barca e Curro, que marcharon do Pavillón cun sabor agridulce xa que, a pesar do abultado resulado, non fixeron un mal partido.

Comezou o rival co dominio do balón, e ós poucos minutos conseguiu adiantarse no marcador, pero as visitantes conseguiron darlle a volta ó marcador poucos minutos despois, primeiro cun tanto de Alba, que bate á porteira tras un bo pase da porteira Salomé, e o segundo, obra de Carla tras unha contra. Tiveron varias ocasións os dous equipos, pero era o 5 Coruña o que empataba o partido e que, 2 minutos antes de chegar ó descanso, volvía a poñer o luminoso ó seu favor.

A segunda metade comezaba como a primeira, só que co Ponteceso tendo menos ocasións. Pero outra vez eran as locais as que conseguían aumentar aínda máis a súa distancia con dous tantos casi seguidos. Tiveron un par de ocasións as pontecesanas por medio de Martina e Carmen, pero non souberon aproveitalas e a dura defensa das rivais impediu que gozasen dalgunha oportunidade máis. Tres goles das coruñesas nos últimos 10 minutos, 2 de tiro de falta, fixeron que o marcador final fose de 8-2 a favor delas. As pontecesanas non marcharon moi contentas nin co resultado, nin coa arbitraxe, pero están concentradas para conseguir os 3 puntos no próximo partido.